Informatie

Regio-17.nl is een nieuwswebsite uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond. Het idee om Regio-17.nl op te richten komt uit 2011 en is live gegaan januari van 2012. Elke week verschijnen er meerdere nieuws artikels op de website.

Regio-17.nl is nog steeds bezig met groeien, Elke week zijn er meerdere fotografen onderweg naar ongevallen en brand om ons te voorzien van nieuws.

Wij generen inkomsten door middel van advertenties en het verkopen van foto’s. Mocht u zelf willen adverteren op Regio-17.nl neem dan contact op met info @ Regio-17 . nl wij zullen dan met uw contact op nemen voor de mogelijkheden.

Foto’s Insturen
Wanneer u foto’s wilt insturen, kan dat naar Info @ Regio-17 . nl.
Vermeld bij de foto’s wat er gebeurd is en waar de foto’s zijn genomen.
Wij zullen de foto’s (mits relevant) plaatsen en uw naam erbij vermelden.
Uiteraard mag het ook anoniem, u kunt dit aangeven in uw e-mail.

De informatie op Regio-17.nl is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van Regio-17.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Regio-17.nl is nadrukkelijk verboden. Alle rechten, waaronder het auteursrecht, zijn aan Regio-17.nl voorbehouden. Het is niet toegestaan berichten of andere informatie over te nemen c.q. te publiceren zonder toestemming van Regio-17.

No Comments